Ens agrada el que fem. I ens agrada fer-ho bé.

GENEBRE, S.A. té implantat un sistema de gestió de qualitat del disseny i la producció de vàlvules de control i regulació de fluids i la distribució d'aixetes i altres productes per a l'ús per part de col·lectivitats.

Aquest sistema està certificat d'acord a la norma UNE-EN-ISO 9001: 2015, per part del prestigiós organisme certificador alemany TÜV Rheinland.

A partir de l'any 2000 es va començar a treballar en el Model Europeu d'Excel·lència Empresarial, més conegut com a model EFQM, que ens va portar a guanyar l'any 2003 els Premis a la Qualitat de la Generalitat de Catalunya. Aquesta nova sistemàtica ens permet no només assegurar la qualitat dels productes de GENEBRE, sinó també oferir més valor afegit als nostres clients.

En 2012 aconseguim la certificació per la qual Genebre implementa un Sistema de Gestió Ambiental. Aquest sistema està certificat seguint la norma UNE-EN-ISO 14001: 2015, per part del prestigiós organisme certificador alemany TÜV Rheinland. POLÍTICA DE QUALITAT I AMBIENTAL DE GENEBRE

 

 

Certificat ISO 9001

 

Certificat ISO 14001

 

Certificat CE

 

Certificat GOST Rússia

 

Certificat Higienico Rússia

 

Certificat técnic Biolorusia per la ref. 2830

 

Certificat técnic Biolorusia

 

Certificat técnic Ucraina

 

Certificat GOST Ucraina

 

Certificat Polonia