GENEBRE GROUP

Des que en 1981 Genebre iniciés la seva activitat al mercat de vàlvules i accessoris per a control de fluids i, posteriorment, seguís la seva internacionalització amb filials a Europa, Àsia i Amèrica, la companyia ha mantingut un creixement continu fins a situar-se com un dels líders mundials en el seu sector.

Arran d'aquest creixement, l'any 2008 es va crear l'holding Genebre Group que, actualment, compte també amb la marca de hidro-jardineres Hobby Flower (adquirida en 2012) i Genwec Washroom Equipment & Comp. (creada l'any 2014) especialitzada en equipaments de bany per a col·lectivitats, complementant així un portfoli de productes que s'endinsa fort al canal Contract.

L'activitat principal de GENEBRE és el disseny, producció i comercialització de vàlvules i accessoris per al control de fluids, tant per al sector de la construcció (instal·lacions d'aigua,calefacció, gas i ernergía solar), com per al sector industrial i griferia domèstica per a cuines i banys; i griferia per a col·lectivitats. Els productes de GENEBRE, es poden agrupar en quatre grans línies:


• Línia Hidrosanitaria: vàlvules i accessoris de llautó
• Línia Industrial: vàlvules i accessoris per a aplicacions industrials
• Línia Aixeteria: aixeteria domèstica per a cuina, bany i dutxa
• Línia Col·lectivitats: griferia per a instal·lacions públiques